Boka en demonstration och se hur du kan genomföra årsmöte, stämma eller kongress med struktur – på plats eller distans

stämmor och kongresser online

Med onlinetjänsten Meeting Spyder kan du genomföra ett årsmöte, fullmäktige, en stämma eller kongress på plats och även på distans. Deltagarna kan enkelt följa med i talarlistor, begära ordet, rösta och delta i personval m.m. Du kan genomföra möten trots att några eller alla deltagare inte sitter i samma fysiska möteslokal.

check

Votering & personval

Säkra voteringar, personval & viktade voteringar.

devices

BYOD

Ni kan använda egen utrustning eller få hjälp med att hyra t.ex. iPads.

live_tv

Protokoll & webbsändning

Det som sker sparas i mötesprotokoll och kan visas i webbsändning.

Deltagarna är inte beroende av någon speciell videokonferens-teknik utan anpassas efter organisationens förutsättningar.

Meeting Spyder finns även som månadsabonnemang för de organisationer som löpande genomför möten i nämnder, styrelse, fullmäktige etc. Läs mer här

Vi har mer än 15 års erfarenhet av att att planera och genomföra små och stora årsmöten, stämmor och kongresser. Vi kan hjälpa dig att även genomföra dessa möten på distans. Här kan deltagarna följa med i talarlistor, begära ordet och rösta i öppna, slutna eller viktade voteringar m.m. och ni kan genomföra planerade möten trots att deltagarna inte sitter i samma fysiska möteslokal. Vår flexibilitet gör det möjligt för oss att ge omedelbara resultat för en mängd olika mötestyper.

    Jag vill gärna få
    en demonstration

    Mitt namn (obligatorisk)

    Min epost (obligatorisk)

    Ni får gärna ringa mig på följande nummer

    Mitt meddelande